Gedurende de hele maand maart kunt u uw cliënten bewust maken van de straling om hen heen door gebruik te maken van de aantrekkelijke korting van € 50,- op de Home Vitality Check.

Veel mensen zijn zich niet of nauwelijks bewust van de hoeveelheid straling die gepaard gaat met draadloze technologie en de mogelijke effecten daarvan op hun gezondheid. Zeker binnen gezinnen waarvan een of meer leden klachten ontwikkelen die kunnen wijzen op een (te) hoog stralingsniveau, is het raadzaam een Stralingsanalyse Woning uit te laten voeren door één van onze deskundige stralingsbiologen. Het doormeten van de woning met gevalideerde apparatuur geeft inzicht in de hoeveelheid straling die aanwezig is in de belangrijkste leefruimten, zoals de woonkamer, de slaapkamer en vooral, indien aanwezig, de kinderkamer. Tevens wordt de straling van omringende woningen en zendmasten die de woning binnenkomt gemeten. Van de analyse wordt een overzichtelijk rapport opgemaakt, dat tevens een helder advies bevat over hoe de straling kan worden verminderd.

Aantrekkelijke korting

Inmiddels heeft Floww vele honderden gezinnen bewust gemaakt met woninganalyses. Gedurende de hele maand maart kunt u uw cliënten de Home Vitality Check aanbieden met de aantrekkelijke korting van € 50,-. Zij betalen dan slechts € 199,-.

Het is voldoende als u ons een e-mail stuurt met de contactgegevens van uw cliënten die een woninganalyse willen of daarover eerst meer informatie willen ontvangen. Wij nemen dan contact met hen op. Uiteraard nemen wij ook graag met u contact op als u meer informatie wilt.

Contactmail Home Vitality Check