Brochure

Een vitale medewerker is winst voor iedereen

Een bedrijf kan de grootste ambities hebben en de nieuwste technologie in huis halen: het is niets waard zonder de mensen die er elke dag hun energie in stoppen. Die ’s ochtends gemotiveerd aan het werk gaan en ’s avonds energiek thuis komen. Hoe innovatiever het bedrijf, hoe meer aandacht voor die ene cruciale voorwaarde voor een winstgevende onderneming: medewerkers die zich prettig voelen. Thuis én op het werk.

Steeds meer bedrijven erkennen ook hun eigen rol als het gaat om het welzijn van hun medewerkers. Helemaal volgens de 3 p’s van duurzame ontwikkeling: People. Planet. Profit. De Floww® producten en diensten sluiten daar naadloos op aan. Floww® zorgt voor meer energie, thuis, onderweg en op het werk, waardoor iedereen zich beter voelt en duurzaam inzetbaar is.

Voor elke situatie

Floww® heeft verschillende producten om in elke situatie te zorgen voor extra energie. Zodat iedereen op zijn of haar best kan functioneren. Zo creëert Floww®:

  • een duurzame werkplek, met de screenFloww® en de mobileFloww®.
  • een duurzame woning, met een Vitaliteitsanalyse Woning en een persoonlijk advies over hoe u thuis kunt zorgen voor een vitale omgeving voor u en uw gezin.

De producten voor een duurzame, gezonde werkplek

Hoe werkt Floww® precies?

Floww® producten zijn gebaseerd op een innovatieve, gepatenteerde technologie voor stressvermindering en meer energie. Floww Health Technology genereert natuurlijke frequenties die van oorsprong voorkomen in de mens en de natuur. Zo kunnen we overal een natuurlijke omgeving creëren: rondom de werkplek, in de vergaderruimte, de stad, de trein, de auto en thuis. Waar u ook bent, met Floww® ervaart u hetzelfde rustige gevoel als middenin de natuur.

Hoe het werkt? De Floww® technologie maakt gebruik van de aanwezige elektromagnetische straling, afkomstig van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons. Floww® zet die straling om in een veld van natuurlijke frequenties, het zogeheten Floww® Veld. Straling is tegenwoordig overal. Floww® is de enige die deze straling positief benut om juist meer rust en vitaliteit te brengen. Werken met Floww® is werken in een natuurlijke omgeving. Op een plek die energie geeft. En daar voelt iedereen zich beter bij.

Visie Floww® Health Technology

De producten voor een duurzame woning

Steeds meer mensen, wetenschappers, overheden en instanties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en de Raad Van Europa maken zich zorgen over de effecten van elektromagnetische straling. Er zijn duizenden wetenschappelijke onderzoeken die een verband zien tussen straling en stress en vermoeidheid. Maar draadloze communicatie is onmisbaar geworden. Terug kunnen én willen we niet. Daarom is de visie van Floww® Health Technology: maak er positief gebruik van en zet de straling juist in voor het welzijn van mensen.

De resultaten

  • meer energie
  • minder stress
  • gevoel van rust

Gerelateerde artikelen

Jongeren hebben last van smartphonegebruik ouders

8 juni, 2017|0 Comments

Sommige jongeren voelen zich genegeerd door hun fanatieke smartphone ouders en maken zich zorgen over hun telefoongedrag achter Lees verder

Seminar 16 juni 2017

8 juni, 2017|0 Comments

Op Landgoed ISVW, Dodeweg 8 in Leusden, vindt vrijdag 16 juni een seminar plaats over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot Lees verder

Christine van Blokland geeft invulling aan klantcontact als Happy Customer Manager

5 mei, 2017|0 Comments

”Floww is voor mij een soort thuiskomen.” Met ingang van deze maand is Christine van Blokland Lees verder

Managementcoach en gezondheidspionier Daniël Zavrel gaat nooit de deur uit zonder zijn personalFloww

18 april, 2017|0 Comments

Daniël Zavrel coacht (top)managers in het bedrijfsleven en maakt daarbij onder meer gebruik van innovatieve, baanbrekende gezondheidstechnologie. Zo Lees verder