Veel gestelde vragen

Nee, dit is uitgebreid getest door DARE Consultancy BV.

Het is onze ervaring dat de personalFloww gewoon door de beveiligingscontrole komt op een vliegveld. Voor de zekerheid adviseren wij de Nederlandse en Engelse productbeschrijving of gebruiksaanwijzing mee te nemen, zodat u –als er naar wordt gevraagd- kunt aantonen om wat voor een product het gaat. U kunt er ook voor kiezen om de personalFloww niet in de handbagage maar in de koffer mee te nemen.

Floww producten zijn  "spatwaterdicht". De werking van een personalFloww na een wasmachine beurt kan derhalve niet worden gegarandeerd.

U kunt de personalFloww in een broekzak maar ook in een beha bij u dragen. Een andere mogelijkheid is om de personalFloww in een zakje met een koordje te doen en deze om te hangen.

’s Nachts kunt u de personalFloww onder uw kussen leggen. Alleen door de personalFloww bij u te dragen/houden kan het apparaatje optimaal zijn werk doen zodat u de werking kunt ervaren.

De mobileFloww is uitsluitend ontwikkeld voor een relatief klein scherm als van een mobiele telefoon. Van een tablet komt meer straling af, vergelijkbaar met die van een laptop. Hiervoor adviseren wij de screenFloww.

U kunt de mobileFloww eenvoudig van uw oude toestel halen. Wanneer u de mobileFloww ontvet met  bijv. een watje met wasbenzine kunt u deze weer bevestigen op uw nieuwe mobiele telefoon. Gebruik hiervoor een stukje dubbelzijdig tape van goede kwaliteit

(bijv. tapijttape van de bouwmarkt)

Bij een tablet kunt u de screenFloww in het hoesje van de penhouder plaatsen. Gebruikt u geen hoesje met penhouder dan is een mogelijke oplossing om de screenFloww® met klemmetjes op de achterkant van de tablet te monteren. Daardoor ligt de tablet op bijv.  een tafel meteen ook in een betere kijkhoek.