floww-it-forward

Floww it Forward

Als dank voor jullie positieve bijdrage

Floww introduceert de ‘Floww it Forward’-kaarten. Deze geven recht op € 20,- korting bij een aankoop in de webshop. Je kunt de kaarten zelf gebruiken, maar ook doorgeven aan iemand anders. Daarmee maak je jezelf tot Floww-ambassadeur! (Join us on Facebook - Floww it Forward!)

De beste ambassadeurs voor een bedrijf of product zijn natuurlijk de trouwe klanten. Dat geldt uiteraard ook voor Floww en dus ook voor jullie; niemand weet beter hoe Floww rust en vitaliteit brengt in je leven. En volgens het bekende ‘hoort zegt het voort’-principe zou je die ervaring wellicht ook willen delen met iemand in jouw omgeving. Dat kan! Met ingang van heden kun je hiervoor de ‘Floww it Forward’-kaarten gebruiken. Ze worden steeds per twee uitgedeeld. Hoe je ze wilt gebruiken is geheel aan jou, doorgeven aan een ander of gewoon om jezelf  extra te verwennen. De echte kaarten worden op dit moment geproduceerd en je kunt ze nu al simpel bestellen door een email te sturen naar [email protected].

Als je dat wat te lang vindt duren, kun je het digitale voorbeeld dat bij dit artikel is afgebeeld ook gebruiken om meteen iets te bestellen in onze webwinkel. Voer de vouchercode flowwitforward in bij je bestelling, en gun jezelf of een ander positieve energie!

Direct naar de webshop