Garantie

De werking van Floww®-producten is 100% gericht op duurzaamheid van de mens. De Floww®-producten werken op de al aanwezige stralingsenergie en er zijn geen batterijen of andere hulpbronnen voor nodig. Bij normaal gebruik van de Floww®-producten kunnen zij een leven lang mee.
Op de Floww®-producten zit standaard twee jaar garantie.

Aankoopbedrag terugkrijgen

U kunt Floww®-producten tegen bepaalde voorwaarden retourneren en het aankoopbedrag volledig terugkrijgen m.u.v. de mobileFloww®. Is het product beschadigd, dan kan het product niet geretourneerd worden. Denk hierbij aan producten met:

  • Krassen
  • Kleurverschil
  • Deukjes
  • Waterschade
  • Valschade

Om de personalFloww® te beschermen tegen bijvoorbeeld krasjes en kleurverschil zou u het product in een stoffen zakje kunnen bewaren.

Retour

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Floww® niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde producten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Voorwaarden

Het product dient binnen de termijn van 30 dagen geretourneerd te worden. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel. Als u meerdere artikelen in één keer besteld hebt, kunt u retourneren tot 30 dagen nadat u het laatste artikel hebt ontvangen. Heeft u een artikel besteld via een externe/consultant verkoper, dan gelden andere retourvoorwaarden.

Het product, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking retourneren.

Wij willen u vragen om, de factuur (of een kopie van die factuur) mee te sturen in de verpakking.

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat u het artikel eerst retour meldt via [email protected].

Aanmelden voor garantie

Welke Floww-producten heeft u?

stralingsbronnen in huis

Weet u hoeveel straling u in huis heeft?

Je ziet het niet en ruikt het niet maar in huis zorgt onze slimme, draadloze en digitale apparatuur dat we continu omringd zijn door straling. Zelfs als we slapen. Onderzoeken wijzen uit dat dit stressreacties kan veroorzaken en van invloed kan zijn op onze gezondheid en nachtrust. Maar we kunnen en willen niet meer zonder onze wifi en smart tv. Wat we wél kunnen is er bewust mee omgaan. Benieuwd hoeveel straling ú in huis heeft en hoe u er bewust mee om kunt gaan? 

Doe nu de test
Meer informatie