Home Vitality Check

Doe de Home Vitality Check en ontdek hoe je ook in jouw huis de rust van de natuur kunt ervaren

We leven in een tijd waarin stress handoverhand toeneemt. Via smartphones en pc’s staan we bijna 24/7 in contact met werkgevers, familie, vrienden en kennissen en hebben we steeds meer moeite onze momenten van rust te creëren. Dan is het heerlijk als je thuis een oase van rust kunt ervaren waarin je volledig kunt opladen en ontstressen. Floww Health Technology®, een innovatieve, gepatenteerde technologie voor stressvermindering, kan je daarbij helpen.

Hoe werkt het?

Floww Health Technology® maakt gebruik van de elektromagnetische straling van GSM, WiFi en Bluetooth. Deze straling activeert de Floww-producten zoals een batterij een zaklamp doet branden. Op hun beurt genereren de Floww-producten een veld van frequenties die van oorsprong voorkomen in de natuur. Je kunt deze frequenties vergelijken met de natuurlijke trillingen die er altijd zijn geweest. Zoals Schumann Resonanties, een reeks elektromagnetische trillingen in de atmosfeer waaraan door wetenschappers een positief effect op vitaliteit wordt toegekend. Natuurlijke trillingen zijn voor de mens, wat water is voor vissen. We kunnen niet zonder. Met Floww kunnen we overal een natuurlijke omgeving creëren; in de stad, in de trein, de auto en dus ook thuis.

Waarom de Home Vitality Check?

Afhankelijk van de verschillende stralingsvormen in de woning, zijn er diverse Floww-producten die je thuis het gevoel kunnen geven alsof je in de natuur bent. De Home Vitality Check geeft je inzicht in de sterkte van de diverse stralingsbronnen in je woning en hoe je deze slim kunt gebruiken. Bronnen die met gebruik van Floww worden omgezet in bronnen van rust en vitaliteit. Met geijkte meetapparatuur worden de belangrijkste leefruimten gecheckt, zoals de woonkamer, de slaapkamer en, indien aanwezig, de kinderkamer. Je krijgt mondeling advies over de Floww-producten waarmee je ook jouw huis kunt veranderen in een in een duurzame en vitale leefomgeving voor jou en je gezin.

Straling meten in huis

 Meer rust    Minder stress    Beter slapen

Een gezonde leefomgeving

  • U krijgt mondeling en schriftelijk advies hoe u kunt zorgen voor een vitale omgeving voor u en uw gezin.
  • Ervaar meer rust, minder stress en meer energie.

Ik wil meer weten over een vitaliteitsanalyse van mijn woning.

Aanhef *  De heer Mevrouw

Naam *

Telefoon *

E-mail *

Opmerkingen

* verplicht veld

straling meten