daniel-zavrel-met-phillip-cocu


Daniël Zavrel coacht (top)managers in het bedrijfsleven en maakt daarbij onder meer gebruik van innovatieve, baanbrekende gezondheidstechnologie. Zo beschouwt hij ook de technologie van Floww, waarvan hij een dankbaar gebruiker is.

Voor diegenen die hem alleen kennen van radio en televisie is het misschien moeilijk voor te stellen; voetbaltrainer Gertjan Verbeek, de vleesgeworden nuchterheid, die zich kwantumfysisch met behulp van biofotonen laat doormeten op zaken als psychisch welbevinden, emotionele balans, mentale kracht en dergelijke. Het is een ontmoeting tussen twee werelden; de no-nonsens, beide-benen-op-de grond mentaliteit van de huidige trainer van de Duitse voetbalclub VFL Bochum en de holistische benadering van Daniël Zavrel, die is opgeleid tot bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en na een korte loopbaan als management consultant zijn eigen weg ging met zijn onderneming Being in Business. Hierin coacht hij het midden- en hoger kader van bedrijven waarbij hij gebruik maakt van zeer geavanceerde technologie, die is gestoeld op wat hij Nieuwe Tijd Wetenschap noemt.

PSV en AZ

Deze technologie maakt deel uit van de door hem ontwikkelde methode Being in Balance® en bestaat onder meer uit een body-mind scan waarin op celniveau maar liefst 90 miljard stresspunten worden gemeten. Tot zijn klantenkring mag hij bedrijven rekenen als Philips, Achmea en Unilever, als ook de voetbalclubs PSV en AZ. Bij deze laatste club ontmoette hij enige jaren geleden de toenmalige trainer Gertjan Verbeek, die, hoewel sceptisch, wel eens wilde zien wat zo’n apparaat over zijn innerlijke en fysieke balans zou kunnen zeggen. Daniël: “Het was frappant. Hij herkende zich in de uitkomsten en zei: ‘Ik weet niet hoe, maar het werkt. En wat werkt is waar!’”

Boze brief

Zo eenvoudig kan het zijn. We spreken Daniël Zavrel naar aanleiding van de uitzending van het tv-programma RADAR van vorig jaar september, waarin een andere, maar door hem ook zeer gewaardeerde technologie onderuit werd gehaald; die van Floww. Terwijl deze technologie duizenden tevreden gebruikers telt. “Die uitzending was,” zegt Daniël nu, “beneden alle peil. Ik heb ook een boze brief gestuurd naar de redactie, maar mocht tot nu toe geen reactie ontvangen. Uit eigen ervaring weet ik wat Floww doet. Ik ben topfit; ik sport, doe aan yoga en ik mediteer… Ik leid, kortom, een gezond leven, maar ben wel heel sensitief. Als coach kom ik veel in bedrijven. Daar staan doorgaans computers en wordt gebruik gemaakt van wifi. Ik merkte dat ik steeds vaker last kreeg van hoofdpijn en een gevoel alsof ik watten in mijn hoofd had. En ik werd steeds sneller moe. Zat ook thuis niet meer goed in mijn vel, sliep superslecht. Maar als ik buiten was, in de natuur, had ik nergens last van. Dat leidde tot de conclusie dat mijn klachten werden veroorzaakt door straling. Vervolgens heb ik duizenden euro’s uitgegeven aan allerlei mensen en dingen die mij beterschap beloofden, maar zonder resultaat. Tot iemand mij tipte over het bestaan van Floww. Inmiddels was ik wel vrij sceptisch over al dit soort zaken, maar toen mocht ik een personalFloww drie weken gratis proberen en ik dacht: ‘Laat ik dat maar doen dan.’ Dat was een openbaring. Met Floww voel ik me alsof ik in de natuur zit. Echt geweldig. Ik vergeet hem dus ook nooit. Hij staat op mijn checklist als ik de deur uitga; sleutel, portemonnee, telefoon en personalFloww.”

Neanderthaler-wetenschap

Dat de redactie van RADAR niet wat meer moeite heeft gedaan om te begrijpen wat Floww is en hoe het werkt, betreurt hij zeer. Daniël: “Blijkbaar zitten ze bij dat programma nog in het paradigma dat de aarde plat is. Een soort Neanderthaler-wetenschap. Floww zet schadelijke informatie om naar lichaamseigen informatie. Dat is wetenschap van een hoger niveau, Nieuwe Tijd Wetenschap ja. Van wetenschappers mag je verwachten dat ze met open vizier en gedreven door nieuwsgierigheid de wereld om zich heen benaderen. Die wereld is al heel lang rond, dus het wordt tijd dat deze Neanderthaler-wetenschappers hun bakens verzetten.”

Meer weten over Being in Balance®? Kijk dan naar de video hieronder die voetbalclub PSV maakte over de interventie van Daniël Zavrel. Of ga naar de websites: www.beinginbalance.nl en www.beinginbusiness.com