Deze video komt uit het privéarchief van prof. dr. Anna van Wersch, hoogleraar aan de Engelse Teesside University. Ze bevat unieke beelden van haar echtgenoot en haarzelf tijdens het testen van hun bloed. Het experiment vond plaats als voorbereiding op een groter, soortgelijk onderzoek naar de werking van de mobileFloww®.  

Anna van Wersch is hoogleraar aan de Teesside University in Middlesbrough, Engeland, en een autoriteit binnen haar vakgebied, de gezondheidspsychologie. Wij hebben haar benaderd voor het doen van onderzoek naar de werking van Floww® Health Technology. In dit kader vindt onderzoek plaats in Nederland waarbij met gebruikmaking van een minuscuul kleine microscoop, een cytocam, bloed wordt getest op het effect van straling van een mobiele telefoon. Vervolgens wordt op dezelfde wijze bekeken in hoeverre een op de telefoon aangebrachte mobileFloww®, een soort stralingstransformator, dit effect ongedaan maakt.

Ter voorbereiding op dit onderzoek heeft Anna van Wersch de proef op de som genomen en haar eigen bloed en dat van haar man laten testen met behulp van een Dark Field Microscoop, een minder geavanceerde voorloper van de cytocam. Het onderzoek werd uitgevoerd door mevrouw Sangitama Hübner van de Humaniversity en is door prof. Van Wersch zelf vastgelegd op video. Te zien is hoe de straling van de mobiele telefoon zorgt voor een verklontering van rode bloedcellen. Opmerkelijk is dat met name het bloed van de echtgenoot met gebruik van de mobileFloww® een nog gezonder beeld laat zien dan vóór de nulmeting, dus de meting die werd uitgevoerd om de beginwaarden van het bloed vast te stellen.

Floww® Health Technology is ontwikkeld door de Nederlander Jim Wagenaar. Hij voorzag in de jaren negentig een onomkeerbare toename van de hoeveelheid elektromagnetische straling. Ook constateerde hij dat er steeds meer mensen gezondheidsklachten hadden die zij aan deze straling toeschreven. In de wetenschap dat het menselijk lichaam zelf ook beschikt over een heel scala aan frequenties, bedacht hij dat straling van buiten mogelijk kon worden omgezet in deze lichaamseigen frequenties. Op basis van deze unieke gedachte ontwikkelde hij Floww® Health Technology. Gebruikers zeggen hiermee meer rust en vitaliteit te ervaren.

De methode van Jim Wagenaar is in een tijd waarin straling alleen maar toeneemt van groot belang. Volgens de Universiteit Utrecht zegt nu al 3 tot 10% van de Europese bevolking gezondheidsklachten te ondervinden als gevolg van straling. Dit is voor instanties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Raad van Europa voldoende reden voor ongerustheid.

Wilt u op de hoogte blijven over straling? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Wilt u weten hoe straling positief gebruikt kan worden? 

Wilt u weten wat anderen over Floww producten zeggen?