Prof. Johansson is onderzoeker en docent bij het Karolinska Instituut in Stockholm, de grootste en bekendste medische universiteit van Zweden en tevens het instituut dat jaarlijks de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde uitreikt. De Zweedse prof. Johansson wordt wereldwijd gezien als een autoriteit op het gebied van elektromagnetische straling.

Onlangs was hij te gast bij Floww® Health Technology in Nuland, waar hij getuige was van bloedonderzoek door middel van Dark Field-microscopie. Samen met Floww’s wetenschapsmedewerker drs. Paul Mak heeft hij de criteria vastgesteld voor een dubbelblind onderzoek met de Dark Field-microscoop, dat in april van dit jaar zal plaatsvinden en waarbij hij onafhankelijk wetenschappelijk observator zal zijn. Prof. Johansson: “Gezien de gezondheidsrisico’s van elektromagnetische straling verbaast het mij dat de industrie zelf nog niet met een groene oplossing is gekomen om negatieve effecten van straling tegen te gaan. De innovatieve producten van Floww zouden die oplossing kunnen bieden en ik ben echt heel benieuwd hoe ze straks uit het onderzoek komen.”

Eind jaren 70 van de vorige eeuw werd prof. Johansson geconfronteerd met huidziektes die het gevolg waren van het gebruik van computers. Hij bedacht hiervoor de naam ‘schermdermatitis’. Inmiddels heeft Johansson ruim 500 publicaties en onderzoeken op zijn naam staan over de gezondheidseffecten van elektromagnetische straling en EHS (Electro Hyper Sensitiviteit).

 

Wilt u op de hoogte blijven over straling? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Wilt u weten hoe straling positief gebruikt kan worden? 

Wilt u meer weten over onze producten?