Floww in de media

Holistik over de personalFloww

Karlijn Visser is lifestyle journalist voor diverse magazines en samen met haar beste vriendin en compagnon Evelyn van Hasselt eigenaar van Holistik, een digitaal magazine voor ‘de stylish, sustainable do-gooder’. Ze schreef een mooie, wetenswaardige blog over haar innige relatie met de personalFloww.

Floww in 'Ondernemerszaken' RTL7

In deze uitzending van ‘Ondernemerszaken’ (7 september jl. Bij RTL 7) spreekt drs. Marc Schecht, CEO van Floww international, over zijn reizen naar China en Amerika, waar hij oriënterende gesprekken voerde over de verkoop van Floww®-producten.

Floww bij New Business Radio

Marc Schechtl, CEO van Floww, was 5 oktober jl. te gast bij New Business Radio in het programma People Power. People Power richt zich op managers, ondernemers en professionals die hun organisatie beter willen laten presteren en hun mensen gelukkiger willen maken in hun werk.

Marc Schechtl: "Vitale medewerkers is winst voor iedereen. Als mensen zich goed voelen, dan presteren ze beter. Daarnaast zie ik dat de wereld naar echtheid gaat. De nieuwe generaties vragen om echte duurzaamheid en de medewerker op nummer 1 zetten." - Lees verder

Floww in De Bossche Omproep

"Meten is weten"

We leven in een wereld waarin draadloze communicatie niet meer weg te denken is. Mensen worden in enkele fracties van seconden met elkaar verbonden. Langzaam maar zeker wordt echter duidelijk dat mensen die veel en lang mobiel bellen en/of achter de computer zitten, gezondheidsklachten kunnen krijgen als gevolg van de straling. Floww Health Technology heeft een technologie ontwikkeld die er voor zorgt dat deze klachten worden voorkomen of verholpen.