Lees hier over ervaringen met Floww.

floww referentieBen Smith, rugbyspeler in de Australische National Rugby League

Als speler in de Australische National Rugby League staat mijn lichaam dagelijks onder enorme fysieke en mentale druk. Ik heb ontdekt dat  Floww-producten mij helpen om rustig en gefocust te blijven. Sinds ik de personalFloww en de mobileFloww gebruik is mijn slaappatroon regelmatig geworden en zijn mijn concentratie en focus dramatisch verbeterd. Dit helpt mij om op mijn optimale niveau te presteren. Ik kan Floww niet voldoende aanbevelen.

 

michaelschool_leeuwarden.300.250.s

Marie-Marth Prins, directeur Michaelschool Leeuwarden

Sinds september 2013 hebben wij in de Michaelschool een officeFloww®. Dat is een systeem wat uit 5 kleine antennes bestaat die met zijn allen een natuurlijk biologisch veld vormen. Een veld dat mogelijk de ongezonde straling ombuigt, die afkomstig is van Wifi, computers en andere apparaten in het gebouw. Omdat onze school met jonge kinderen is gevuld, vind ik het belangrijk om bij te dragen aan een zo gezond mogelijke omgeving. Na de pilottest van 6 maanden hebben we besloten om het systeem in de school te houden. Eigenlijk vooral als preventieve maatregel. Sommige gevoelige kinderen, ouders en leerkrachten hebben verteld dat ze de sfeer in het gebouw nu beter vinden. Een sensitieve leerkracht meldde dat ze meer rust ervaart sinds de officeFloww® is geplaatst. Ik ben mij ervan bewust dat dit subjectieve waarnemingen zijn maar het geeft mij voldoende vertrouwen om met deze pilot verder te gaan. De lange termijn effecten van elektrische straling zijn tenslotte nog weinig onderzocht. Ik wil laten zien dat een stralingsvriendelijke basisschool kán. Ook al is dat subjectief.

 

Daniel_ZavrelDrs. Daniel Zavrel, bedrijfseconoom en oprichter van het trainingsbureau 'Being in Business'.

Zavrel is vitaliteitsexpert en ontwikkelaar van de Being in Balance® coaching methode. Hij verzorgde trainingen en coaching voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit in diverse grote organisaties zoals ABN AMRO Bank, Accenture, Unilever, Shell, Delta Lloyd, PWC, McKinsey & Company, Rabobank, AS Watson, Nestlé, Kadaster, Vopak, Mercuri Urval, Van Lanschot Bankiers, Ernst & Young, AZ, PSV en vele anderen. "Ik ben helaas erg gevoelig voor straling van ondermeer mobiele telefonie, wifi, bluetooth, etc. Als trainer en coach werk ik echter altijd in omgevingen waar veel straling is en dan kreeg ik vaak hoofdpijn en was ik er soms minder ‘bij’ dan ik zou willen en werd ik sneller moe. Door het gebruik van de personalFloww heb ik hier geen last meer van, het voelt kalm en rustig, ik krijg geen hoofdpijn meer van de straling. Voor thuis gebruik ik een officeFloww. (een krachtigere versie van een homeFloww; red). Kortom: ik ben ontzettend blij en dankbaar dat Floww op mijn pad is gekomen”.

Anke Wiersma, Oprichter MKB-Krachtcentrale en Wakkermakerij, Arnhem

"Ik kreeg hoofdpijn en oorsuizen van mijn mobiel. Ik had druk op mijn hoofd en oren van de wifi en ik sliep al jaren slecht. En wat denk je? Floww helpt, eerste dag was top, daarna paar dagen hoofdpijn en nu wordt oorsuizen iedere dag minder. Na een huismeting direct een homeFloww set aangeschaft en ik voelde paar uur later direct minder druk op mijn hoofd en lijf, minder onrust. Wat een opluchting!!! Zo heeeerlijk slapen. Blij mee!!!"

Drs. van Walt van Praag, arts, oprichter van het Alexander Instituut en lid van de artsen vakgroep voor Biofysische Geneeskunde en Bio-informatie therapie

“Wij onderzoeken iedereen op de belastingen door elektromagnetische invloeden. Waar nodig onderzoeken we welke Floww producten noodzakelijk zijn en adviseren daaromtrent. We zijn samen met onze patiënten tevreden over de resultaten. We merken dat mensen rustiger worden, dat ze beter reageren op therapie".

 Julian Kraaij, professioneel springruiter en eigenaar van springstal Julian Kraaij

"Sinds enige tijd staan niet alleen in ons huis maar ook in onze stallen Floww-sets! Na een paar weken merkten we al verschil. Onze paarden ogen veel rustiger en relaxter en buiten dat zijn ze vitaler en beter trainbaar geworden. Nu kunnen we eindelijk het beste uit onze paarden halen."

R. Bouwma uit Sneek

“Ik ervaar met de personalFloww® een merkbaar rustiger gevoel in mijn hoofd. Dus minder gejaagdheid. De eerste dag op mijn werk heb ik, gewapend met de personalFloww®, geen hoofdpijn gekregen. Dat was merkbare verbetering. Klachten van wat duizeligheid en teveel hooi op de vork nemen heb ik nog wel; die werden na een week zelfs wat heftiger. Misschien afkickverschijnselen? Ook had ik de eerste twee weken ’s morgens bij het opstaan wat hoofdpijn. Toen heb ik de personalFloww® ’s nachts onder mijn hoofdkussen gelegd. Vanaf dat moment was de hoofdpijn bijna geheel verdwenen."

 J. de Bont uit Tilburg

“Een dag na het installeren van de homeFloww® stond ik met een lekker vakantiegevoel  in de keuken. Ik herkende de ontspannenheid die ik ook ervaar als ik een paar dagen op de camping zit. Mijn hoofd was weer rustig. Mijn lijf was soepel en ik had zowaar een blij gevoel. Ik merkte een groot verschil omdat het namelijk lang geleden was dat ik me zo had gevoeld.  Vanaf  het moment dat ik de personalFloww® ben gaan gebruiken, kon ik weer helder denken. Voor die tijd leek het soms of ik in de war was en vergat ik waar ik mee bezig was. Ook had ik moeite met het voeren van een gesprek;  ik kwam niet op bepaalde woorden en wist soms na twee zinnen al niet meer wat ik eigenlijk wilde vertellen.”

Hans IJtema uit Nieuwehorne

“Onze dochter had extreem veel last van eczeem. Dit was zo ernstig dat zij daardoor leed aan slapeloosheid. Een homeopaat vertelde ons dat uit zijn metingen bleek dat ze veel last had van elektromagnetische straling, wat zich onder andere uitte in haar eczeem. We hebben daarop een personalFloww® gekocht en zagen met een aantal weken de huid rustiger worden. Ze slaapt nu weer goed en draagt de personalFloww altijd bij zich. Wij weten dat ze veel baat heeft bij dit apparaat.”

Wilma Postma uit Garmerwolde

 “Ik ben in november 2011 met Floww International in contact gekomen. Op dat moment was ik sociaal geïsoleerd en kon niet meer onder de mensen zijn. Zelfs in mijn eigen huis was het niet leefbaar. Ik kon niet op de computer werken of TV kijken. Mijn grote hobby tuinieren, of gewoon in de tuin zitten kon ik ook niet meer. Mijn slaapkamer de enige plek waar ik redelijk kon zijn, maar ik voelde dat dat ook aan het veranderen was. Ik voelde me steeds meer bedreigd door de straling omdat er in mijn eigen huis er geen veilige plek meer was. Na het plaatsen van de homeFloww® set in mijn huis ben ik enorm opgeknapt en kan weer naar mijn kinderen, boodschappen doen of naar een theater. Onderweg draag ik altijd een personalFloww®. Ik kan iedereen Floww® Health Technology aanraden.”

 C. Groos, Portugal, advocaat

“Ik merkt dat het werken voor een beeldscherm me overmatig vermoeide en een onnatuurlijke matheid veroorzaakte. Nadat ik informatie kreeg over de mogelijke gevolgen van straling heb ik de screenFloww® aangeschaft en heb me verbaasd over mijn ervaringen. Ik kan hiermee een volle werkdag voor een beeldscherm doorbrengen zonder dat ik me hier slecht door ga voelen.”