gary-barham_foto


De Home Vitality Check wordt uitgevoerd door onze Floww bioloog Gary Barham.
We stellen hem graag aan u voor.

Gary Barham is een man met een missie. Dagelijks reist hij als stralingsbioloog voor Floww door Nederland om huismetingen te doen. Gary: “Ik bekommer mij al zo’n 16 jaar om wat ik het binnenklimaat van een woning noem. Dat gaat van ecologisch en duurzaam verantwoorde materialen tot en met de straling die gepaard gaat met elektrische netwerken en draadloze communicatie. Nog te weinig mensen zijn zich voldoende bewust van de invloed van straling op de gezondheid.

Ik kom veel in gezinnen waar een of meer gezinsleden soms al jaren allerlei klachten hebben, van slecht slapen tot concentratiestoornissen en hoofdpijn. Bij kinderen en jongeren zie je dat dit soort klachten ook gepaard gaat met slechte schoolprestaties, terwijl ze eigenlijk altijd goed hebben kunnen leren. Na een Home Vitality Check valt dan vaak het kwartje. Waarbij mij vooral opvalt dat de stralingsbelasting in huizen steeds vaker wordt beïnvloed door zendmasten die in de nabijheid staan; daarvan staan er inmiddels 43 duizend in Nederland en die hebben echt een enorme impact.

Contactmail Stralingsanalyse Woning

Weet ú hoeveel straling u in huis heeft?

Je ziet het niet en ruikt het niet maar in huis zorgt onze slimme, draadloze en digitale apparatuur dat we continu omringd zijn door straling. Zelfs als we slapen. Onderzoeken wijzen uit dat dit stressreacties kan veroorzaken en van invloed kan zijn op onze gezondheid en nachtrust. Maar we kunnen en willen niet meer zonder onze wifi en smart tv. Wat we wél kunnen is er bewust mee omgaan. Benieuwd hoeveel straling ú in huis heeft en hoe u er bewust mee om kunt gaan? 

Doe nu de test
Meer informatie

Stralingsbronnen in huis