Uitnodiging Live Webinar: Hét gezondheidsgeheim van de 21ste eeuw

Meer rust en positieve energie voor u en uw kinderen

We leven in een digitale wereld; smartphones, smart tv’s, internet en wifi. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden en alles staat met elkaar in verbinding. De mogelijkheden lijken oneindig en we genieten er met z’n allen van. Maar is het toeval dat steeds meer kinderen overprikkeld raken en ADHD en concentratieproblemen hebben? En vragen we ons niet af waarom klachten als vermoeidheid, stress en slecht slapen alsmaar toenemen? Wilt u weten wat er over bekend is en wat u kunt doen voor uzelf én uw kinderen om gezonder en fitter te leven in een digitale wereld?

Op donderdag 15 september a.s. geeft Floww Health Technology om 19.00 uur een half uur durend webinar over dit gezondheidsgeheim van de 21ste eeuw. Tijdens het webinar kunt u ook vragen stellen. Schrijf u direct in voor het webinar via het inschrijfformulier op deze pagina.

Bent u 15 september niet in de gelegenheid het webinar te volgen, maar heeft het wel uw interesse, schrijf u dan alsnog in. U ontvangt dan direct na het live webinar een mail met een linkje waarmee u het kunt terugkijken.

We leven allemaal in een digitale wereld. Nodig dus ook gerust uw familie en vrienden uit voor het webinar en stuur deze informatie aan hen door.

Powered by WebinarGeek